Uw apotheker(s):

Dhr. F.J. van Looy en Mevr. drs. I. van Pomeren

Tel: 0495 52 06 00

boshoven@ezorg.nl

Herhaalservice

 

Er zijn meerdere manieren om uw herhaalmedicatie aan te vragen. U kunt uw herhaalmedicatie aanvragen:

  • via de Herhaalservice;
  • via het Herhaalrecept formulier.

De herhaalservice
U houdt zelf de controle over uw geneesmiddelen, maar laat deze voor de afgesproken periode door de apotheek klaarzetten met de proactieve Herhaalservice.

Patiënten die aan onze herhaalservice mee doen krijgen eerst een intakegesprek. Hierin komen alle belangrijke gegevens aan de orde. De apotheek houdt voor u bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en zorgt in overleg met de arts dat deze op tijd voor u klaar staan en meldt dat aan u door zodat u deze op kunt halen of dat deze in overleg bezorgd worden. U hoeft zelf geen actie meer te ondernemen.

De herhaalservice is een service van Apotheek Boshoven. Kom langs of bel (0495 52 06 00) voor een intakegesprek.

Herhaalrecept formulier
Beschikt u niet over een account, dan kunt u via het invulformulier opgeven welke medicatie u wilt herhalen. Hiervoor dient u wel in het bezit te zijn van een herhaalrecept van de apotheek. 
Klik hier om verder te gaan naar het herhaalrecept formulier.

Naast dat u uw herhaalmedicatie kunt komen afhalen en kunt laten bezorgen, kunt u ook gebruik maken van een medicijnkluisje. Zo kunt u ook buiten de openingstijden uw medicijnen ophalen.

 

Uw eigen persoonlijke account
Er zijn nog geen huisartsen aangesloten op de online herhaalservice, waardoor u nog geen receptplichtige middelen via een account kunt aanvragen. 
Wilt u medicijnen bestellen waarvoor geen recept van de huisarts verplicht is (anticonceptie, insulines, etc.), dan kunt u dit bestellen via een account. 
U kunt ook in uw eigen, beveiligde omgeving de recente afleveringen van de apotheek bekijken. Zo heeft u altijd de meest recente medicatiestatus onder handbereik! 

U kunt zich registreren voor een account via DigiD (direct toegang tot medicatiedossier) of via 'Registreren' (verificatie voor inzien medicatiedossier vereist in apotheek).

Klik hier om u te registreren voor een account.