Uw apotheker(s):

Dhr. F.J. van Looy en Mevr. drs. I. van Pomeren

Tel: 0495 52 06 00

boshoven@ezorg.nl

Services

 

Informatie en advies
Een geneesmiddel zonder informatie is niet compleet. We geven daarom naast een bijsluiter en de informatie op het etiket, bij de aflevering van een geneesmiddel een extra toelichting. Blijken er naderhand nog vragen te zijn, aarzel dan niet om de apotheek om extra uitleg te vragen of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We kunnen dan in alle rust uw vragen beantwoorden.

Ook indien u meer wilt weten, zoals hoe lang u uw medicijnen moet gaan gebruiken, of klachten van een geneesmiddel kunnen komen, enzovoorts kunt u bij ons terecht.

Medicijnkluisjes 
De apotheek beschikt over kluisjes waar u 24 uur per dag uw medicijnen met een pincode uit kunt halen. Voor informatie of inschrijven kunt u contact opnemen met de apotheek of op deze site kijken onder medicijnkluisjes.

Bezorgdienst 
Voor klanten die ziek of slecht ter been zijn en niet naar de apotheek kunnen komen, hebben we een gratis bezorgdienst. U kunt uw huisarts of de apotheek vragen of iets bezorgd kan worden. In principe worden medicijnen tussen half 4 en half 6 bezorgd, uitzonderingen daar gelaten.

Reizigersadviezen
Wanneer u van plan bent een verre reis te maken kunt u bij Apotheek Boshoven persoonlijk advies inwinnen. Hiervoor dient u een vragenformulier in te vullen, waarna de apotheker u uitgebreid schriftelijk zal adviseren welke inentingen, malariatabletten en andere voorzorgsmaatregelen er nodig zijn. Dit advies wordt mondeling toegelicht. Het formulier kunt u vervolgens bij uw huisarts afgeven, de huisarts zal een recept aan de apotheek doorgeven en u kunt een afspraak maken voor het toedienen van de vaccinaties.

Incontinentie artikelen
Wij kunnen de klanten uitgebreid informeren over het gebruik van incontinentie artikelen. Dit gebeurt discreet in een aparte ruimte. Van diverse artikelen zijn proefmonsters aanwezig die gratis worden meegegeven. Indien er een machtiging voor vergoeding bij uw verzekering nodig is, wordt dat door de apotheek geregeld.

Wilt u de apotheker spreken?
Als u een gesprek wilt met de apotheker, kunt u het beste (telefonisch) een afspraak maken. Dan weet u zeker dat u hem direct kunt spreken en dat hij voldoende tijd heeft.